Vrouwen expeditie naar Albanië & Schotland

Vrouwen expeditie naar Albanië & Schotland

Al meer dan 200 reizigers gingen je voor

Albanië: 13 – 18 juni 2020 | Schotland: 19 – 14 mei 2021

Samen met een groep vrouwen verblijf je in de mooie natuur van Schotland of Albanië.

Beide expedities zijn van 6 dagen. Gedurende deze dagen zul je de ruimte krijgen om te wandelen, vuur te maken, praten of stil te zijn. Zonder telefoons en camera’s. Je creëert een moment voor jezelf waardoor je rust en ruimte krijgt in wat je voelt en denkt.

Door deze ruimte kun je moeiteloos stappen gaan zetten op weg naar persoonlijke groei.

6 daagse expeditie naar Albanië

Voor deze expeditie reis je af naar Albanese Alpen. Je sluit je 6 dagen helemaal af van je dagelijkse leven. Dat betekent ook geen telefoons vol met appjes en mails en geen camera’s.

De hele week kan je genieten van de stilte en frisse lucht.

Je verblijft, samen met een groep vrouwelijke individuele reizigers, in de mooie Valbona vallei. Dit gebied biedt de perfecte mix tussen een vielige en verzorgde omgeven, en tegelijkertijd de stilte en ongereptheid van de natuur.

Gedurende de reis wordt je begeleidt door een professionele en ervaren coach, Katja.

Ben je klaar om mee te gaan met deze expeditie? Dan horen wij het graag! Je kan ons 24/7 bereiken.

6 daagse expeditie naar Schotland

Reis af met een groep vrouwen naar het uiterlijkste westpunt van Schotland, Knoydart. Je zul verblijven in een stenen schuur, met kachel. Vanaf daar zul je op verschillende dagtrips gaan.

Je krijgt de ruimte om rust te nemen, te genieten van de omgeving, te zwemmen in de zee. Er zal één ceremonie verzorgd worden, de 24 uurs solo quest.

Ben je enthousiast geworden over de reis of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag in het kiezen van de reis.

Vanaf €1.445,-

Meer informatie

Reis specialist - Julie

✓ Geheel vrijblijvend

✓ 24/7 bereikbaar

Inclusief

Accomodatie
Maaltijden
Ceremonies
Professionele begeleiding

Exclusief

Vluchten
Transfer vanaf het vliegveld
Annuleringsverzekering
Reisverzekering

1 beoordeling

Prachtige ervaring

★★★★★
Als ik een foto zou maken van een moment op de reis, dan zou het de sterrenlucht zijn. die we boven ons zagen op de tweede nacht tijdens het kamperen in de bergen. Het was zo donker daar, alles om ons heen zwart. De hele hemel boven ons stond vol met sterren. Dat was een magisch moment. Toen ik begon aan de reis had ik wel een beetje verwacht dat ik zou doen wat me normaal gesproken makkelijk afgaat: contact maken, praten. Aangekomen in Albanië merkte ik pas dat ik eigenlijk vooral behoefte had aan rust en stilte. Pas toen besefte ik dat ik de weken en maanden ervoor toch wel erg hard had gewerkt. Het mooie van de opzet van de reis was dat ik dat ook gewoon kwijt kon in de groep. De mogelijkheid mijn eigen ruimte in te nemen, te luisteren en te kunnen doen wat goed voelde. Samen met twee andere vrouwen bijvoorbeeld, die ook die stilte graag opzochten, liepen we soms gewoon lekker in stilte achter de groep de eerste dagen. Een van de deelnemers was fysiotherapeut en zij vertelde me dat ze dagelijks veel aan het praten was met haar cliënten. Ook zij merkte dat het zo fijn was haar benen het werk te laten doen, stil te zijn, en zo te merken dat je hoofd licht en leeg wordt als je omringd bent door die supermooie natuur. Het feit dat we onze horloges moesten inleveren hielp mij bij dat loskomen van het dagelijks leven. Het wegstappen uit dagelijkse patronen. We verloren het besef van tijd. Voor mij was dat heel prettig omdat op deze manier niet meer mijn horloge maar m’n lichaam en de omgeving de tijd aangaven. In het dagelijks leven, ik woon in Amsterdam, gebeurt er een hele boel om me heen. Daardoor heb ik niet altijd zicht op wat ik zelf wil. Ik vergeet het soms gewoon een beetje. Of omdat er toch ook mensen zijn die allerlei dingen van me verwachten. Ik zag dat in de groep ook. De eerste dagen sprak iedereen vooral over hun gezin, hun relaties, en pas later kwam echt de focus op zichzelf. Ongemerkt cijferen we onszelf in al die rollen ook wel weg. De ruimte die het format van de reis biedt, zorgt er voor dat je écht kunt ontdekken wat je nodig hebt, en juist niet in die ingesleten patronen stapt. Wat er dan omhoog komt, een behoefte aan praten, delen of juist stil zijn, dat kun je vervolgens kwijt in de wilde natuur. Ja, soms denk ik daar nog steeds aan, en dat is ook wat ik meenam van de reis: gewoon even stilzitten. Soms in de natuur. Soms niet. Maar in ieder geval even zonder contact met anderen weer even die stilte opzoeken, en die stilte meenemen in jezelf naar de drukke stad. Albanië is echt een machtig land. De week in Albanië was voor mij een goede combinatie tussen met beide benen op de grond staan, maar ook aandacht geven aan m’n gevoel. Dat te kunnen delen in een groep vrouwen, soms in stilte, soms in gesprekken. In een prachtige omgeving. Daar denk ik met een heel warm gevoel aan terug.
- Iris