Vind jouw spirituele reis

Spirituele reizen

Wil je je graag spritueel ontwikkelen? Ga dan mee met een van onze spirituele reizen in het binnen en buitenland. We hebben verschillende spirituele reizen met professionele begeleiding.

Onze netwerk is erg breed waardoor we altijd een reis kunnen aanbieden die bij jouw wensen past en jou kan helpen bij je spiruele groei.

Unieke spirituele reizen met professionele begeleiding

 

Wens je meer informatie over de spirituele reizen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail, chat of telefonisch. We staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van de reis die bij jouw wensen past.

Bekijk ons aanbod aan spirituele reizen

Kies je favoriet en informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid

Yoga & meditatie retreat Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Een perfecte ontsnapping om je energie te herstellen.

Rewild retreat Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Hier zul je beginnen om het leven van je dromen te creëren.

Retreat met Tigel Singleton Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Het retreat is een kans om te ontdekken en te verbinden met innerlijke en uiterlijke vrijheid.

Wellness & yoga retreat Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Ga met ons mee als we bewegen, ademen en ons verbinden met dit verborgen juweeltje in de jungle.

Luxe retreat in Zambia Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Omring jezelf met de prachtige natuur van Zambia en Malawi.

Yoga & safari Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

7 dagen geniet van een prachtig land en de safari.

‘You Do You’ retreat Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Ga mee voor een week van meditatie, geluidsgenezing, schrijven en het verkennen van het prachtige eiland Ibiza!

Yoga center in Transsylvanië Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Ontsnap aan de drukte  en ga naar de retraite midden in de natuur.

Yoga & safari Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

7 dagen geniet van een prachtig land en de safari.

Reset & restore Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Een prachtig retreat in Florida die je zelf kan samenstellen.

Stilte weekend in TwenteSchermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Twee volle dagen zonder verplichtingen en verwachtingen van buitenaf. 

Vrouwen expeditie Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Samen met een groep vrouwen verblijf je in de mooie natuur van Schotland of Albanië.

Mannen expeditie Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Tijdens deze reis zal je geheel los komen van het dagelijkse leven. De expeditie is dan ook zonder telefoons, horloges en camera’s!

Adembenemend

★★★★★
Vanaf de eerste stap in Akasha tot vertrek we hebben hartelijk verwelkomd. De kamer was mooi en schoon. Het eten was altijd lekker en we hadden alles wat we nodig hadden. Het programma van het verblijf altijd beschikbaar en bijgewerkt. Reis in de omgeving erg leuk: het landschap is adembenemend. De tuin is prachtig: tijdens ons verblijf de Apple Tree was in volle bloei en absoluut schitterend. Mensen erg vriendelijk en altijd proberen te lossen al onze behoeften snel.
- Marius

We'll be back

★★★★☆
Hi! We're back in Miami. Thank you so much for everything. The ladies all said that this was the best weekend of their lives. They all look like different people;). Everything was great! I can't wait to return!
- Jason

Heerlijke ervaring!

★★★★☆
Voor mij was het een geweldige verrassing te vinden zoals een heerlijke plek, geweldige gastheren en een prachtige, vriendelijke energie. Yoga leraren waren geweldig, en dus was het gezonde eten we waren dagelijks geserveerd. Bovendien kregen we waardevolle informatie over voeding van de artsen die de dagelijkse lezingen, die we kunnen toepassen wanneer terug naar huis. Kortom, zeker een plek om te proberen in Roemenië als u wilt een pauze te nemen van een hectisch, stressvolle routine.
- Valerie

een paradijs

★★★★☆
Ik heb een week in Akasha met een groep van yoga studenten. De eigenaren zijn een mooie moeder en dochter team die gemaakt een plek die bevordert een gezonde manier van leven. De kamers zijn eenvoudig en het eten lekker. Vanwege de hitte, we hadden allemaal moeite met slapen dus stel ik u bezoeken in de lente of herfst. Yoga ruimte is ok maar de hot tub is goddelijk na een dag in de bergen. Veel honden dus pas als u ze graag.
- Elaine

Bedankt!

★★★★★
Ik heb een hele fijne retreat op Texel gehad. Yoga, healings en heerlijk vegetarisch eten. Er is weer een super accommodatie gekozen op een mooie lokatie, Texel. Mogelijkheid om te fietsen, sauna, zwemmen en de stilte wandeling was een mooie ervaring. Er is ruimte voor ideeën, kennisgeving, verwerking, gezelligheid, ontspanning en ook humor. Met een lach en een traan. Dank jullie wel
- Maikel

Geweldig!

★★★★★
Ik en mijn zus hebben dit yoga retraite gekozen en het overtrof onze verwachtingen. We zijn opgepikt van Brasov treinstation. Ze hebben geweldig, lekker gezond, divers en veel eten. Het menu is gecontroleerd door een voedings- expert dus het is in evenwichtig. Het omvat smoothies en decadente desserts. Ik betwijfel of je betere veganistisch eten kan vinden. De gastheer is een vriendelijk persoon; ik was erg blij met de masagges en yoga sesisons ook; als u er Wendy nog steeds vindt, moet je bij haar een deep tissue massage nemen. Wij hebben zeer aardige mensen daar ontmoet. Mooie locatie, zeer mooie uitzichten. Er is ook een mooi warm bubbelbad en een sauna. Ik ben bijna zeker dat dit de beste waard voor uw geld yoga retreat ooit is. Ik verheug me op om terug te keren!
- Luciana M