Vind jouw meditatie retraite

Meditatie retraite

 

Bij Generation Wonder hebben we een breed aanbod aan meditatie retraites. In de meeste meditatie retraites vindt je ook verschillende aspecten van yoga en ademhalingsoefeningen terug. De meditatie retreat en vakanties vinden plaats in unieke locaties wereldwijd. Gedurende de reizen wordt je begeleidt door professionals met jarenlange ervaring. Naast de reizen die op de website staan kijken we graag met jou verder naar de reis die bij jouw wensen past.

Unieke meditatie retreat en meditatie vakanties

 

Wens je meer informatie over de meditatie retraites? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek en voorstel. Het voorstel zal geheel gebaseerd zijn op jouw wensen en is dus op maat gemaakt.

Bekijk ons aanbod aan meditatie retraites

Selecteer je favoriet en check vrijblijvend de beschikbaarheid

Yoga & meditatie retreat Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Een perfecte ontsnapping om je energie te herstellen.

Rewild retreat Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Hier zul je beginnen om het leven van je dromen te creëren.

Retreat met Tigel Singleton Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Het retreat is een kans om te ontdekken en te verbinden met innerlijke en uiterlijke vrijheid.

Wellness & yoga retreat Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Ga met ons mee als we bewegen, ademen en ons verbinden met dit verborgen juweeltje in de jungle.

Reset & restore Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Een prachtig retreat in Florida die je zelf kan samenstellen.

Stilte weekend in TwenteSchermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Twee volle dagen zonder verplichtingen en verwachtingen van buitenaf. 

‘You Do You’ retreat Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Ga mee voor een week van meditatie, geluidsgenezing, schrijven en het verkennen van het prachtige eiland Ibiza!

Yoga center in Transsylvanië Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Ontsnap aan de drukte  en ga naar de retraite midden in de natuur.

een paradijs

★★★★☆
Ik heb een week in Akasha met een groep van yoga studenten. De eigenaren zijn een mooie moeder en dochter team die gemaakt een plek die bevordert een gezonde manier van leven. De kamers zijn eenvoudig en het eten lekker. Vanwege de hitte, we hadden allemaal moeite met slapen dus stel ik u bezoeken in de lente of herfst. Yoga ruimte is ok maar de hot tub is goddelijk na een dag in de bergen. Veel honden dus pas als u ze graag.
- Elaine

Waanzinnig!

★★★★★
Ik vind vooral de ongedwongenheid die op tijdens de expeditie een rol speelt te gek. En daarnaast bevind ik me als fotograaf tijdens de expedities natuurlijk in een enorme luxepositie: ik mag als enige een camera meenemen en de natuur en de groep vastleggen. Maar voor mij is deze ervaring toch het meest gekoppeld aan buiten slapen. In de bergen van Georgië, de bossen van Noorwegen, of de Alpen van Albanië. Alleen in je bivakzak en slaapzak onder een tarp liggen. In de open natuur, dat geeft een boel helderheid op vragen die gaan over "wie ben ik nou eigenlijk als mens". Het accepteren van wat het betekent om een levend mens te zijn. Dat krijgt een andere dimensie als ik onder de sterren slaap. Er komt een gevoel op van één zijn met de natuur. Ik kan daar waanzinnig van genieten, het slapen in zo'n bivakzak, bovenop op een berg. Het gevoel van daar liggen, alleen in de stille nacht, wakker worden als de zon opkomt, dat zijn magische momenten. Er is dan tegelijkertijd een grote mate en besef van 'alleen zijn', maar ook een veiligheid en acceptatie van alles. De momenten blijven mij echt bij.
- Dim Balsem

Wonderful

★★★★☆
We had a wonderful long weekend retreat full of yoga, meditation, and beach. The instructor Jolie is truly insightful and a soulful healer who went out of her way to assist us. We will definitely be back. Thank you!
- Christine

Bedankt!

★★★★★
Ik heb een hele fijne retreat op Texel gehad. Yoga, healings en heerlijk vegetarisch eten. Er is weer een super accommodatie gekozen op een mooie lokatie, Texel. Mogelijkheid om te fietsen, sauna, zwemmen en de stilte wandeling was een mooie ervaring. Er is ruimte voor ideeën, kennisgeving, verwerking, gezelligheid, ontspanning en ook humor. Met een lach en een traan. Dank jullie wel
- Maikel

The best experience!

★★★★★
It’s not vacation, it’s transformation. The girls are amazing as well as the attendees! I plan to go to Bali soon!! By far the best experience ever. I have carried my improved practice home with me.
- Brooke (USA)

Ontzettend lekker

★★★★☆
Ontzettend lekker en gezond eten, geweldig uitzicht en warme mensen:) Zou er weer heen gaan. Genoten van de sauna, het bubbelbad, spelen met de doggies in de werf en wandelen. Het dorp is klein, charmante en pittoresk.
- Georgiana