Mannen expedities naar Texel of Georgië

Mannen expedities naar Texel of Georgië

Al meer dan 200 reizigers gingen je voor

Texel:  6 – 8 november 2020 | Georgië: 29 augustus – 5 september 2020 | 

We bieden verschillende reizen aan waar je, samen met een groep van 12 mannen, de rauwe natuur in gaat.

Tijdens deze reis zal je geheel los komen van het dagelijkse leven. De expeditie is dan ook zonder telefoons, horloges en camera’s!

Doordat er je geen idee meer hebt van tijd en geen prikkels van buiten af kun je rust ervaren en krijg je weer ruimte in je gedachte.

Ga je graag mee op expeditie? Neem dan contact met ons op! Je kan ons 7 dagen per week bereiken.

7 daagse expeditie naar Georgië

Tijdens deze reis kun je een moment voor jezelf nemen gedurende 7 dagen in de afgelegen natuur in Georgië. In deze dagen zul je geen contact hebben met thuis, aangezien je geen telefoon opzak mag hebben en ook geen camera’s.

Je overnacht in tenten, onder de sterrenhemel of in een simpele lokale herberg.

Samen met een groep van maximaal 12 Nederlandse mannen zul je, onder professionele begeleiding, flinke wandelingen maken door de ruige natuur. Naast de wandelingen is er de ruimte voor rustmomenten en even alleen te zijn.

Gedurende de reis zal er één ceremonie verzorgd worden. Bij deze reis is dat de 24 uurs Vision Quest.

Ga jij graag mee op deze reis of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen.

3 daagse expeditie naar Texel

Even 3 dagen afstand van je werk, studie, het dagelijkse leven. 3 dagen waar je alles los kan laten en even niks moet. Zonder telefoons en camera’s. Je zult versteld staan hoe goed dit kan voelen.

Samen met een groep mannen zul je de mooie en stilste plekken van Texel verkennen. Op de eerste avond zal de ceremonie zijn, de zweethut. De andere dagen ga je de natuur in en is er een korte Vision Quest. Tijdens deze wandelingen krijg je de ruimte om stil te zijn, na te denken of plannen te maken, wat goed voelt voor jou op dat moment.

Deze drie dagen hoef je even nergens aan de denken.

Vanaf €945,-

Meer informatie

Reis specialist - Julie

✓ Geheel vrijblijvend

✓ 24/7 bereikbaar

Inclusief

Accomodatie
Maaltijden
Ceremonies, zoals 24u Vision Quest of zweethut
Professionele begeleiding

Exclusief

Vlucht
Annuleringsverzekering
Reisverzekering

2 beoordelingen

Helemaal ontspannen

★★★★☆
"Er zijn sinds september vorig jaar weinig dagen geweest waarop ik niet aan het verblijf in Noorwegen heb gedacht. Daar kijk ik met heel veel voldoening, en ook wel met wat weemoed, aan terug. Het was zo ontspannen om daar te zijn. In de tussentijd heb ik de natuur en het primitieve bestaan wat meer deel laten uitmaken van mijn leven, en dat van m'n gezin. We hebben op 20 minuten rijden van Eindhoven een bosperceel van een hectare groot kunnen kopen. Daarop staat al zo'n twintig jaar een blokhut. Buiten een oud zonnepaneel, dat energie geeft voor een paar kleine autolampjes, is er geen elektriciteit. Water kun je zelf uit de grond pompen. Gas is er om te koken en een houtkachel om het te verwarmen. Basic voorzieningen. Alles kost tijd. Iets minder dan in Noorwegen, maar het voelt voor mij alsof ik vier versnellingen terug ga als ik er ben. Toch een soort van moving at the pace of nature. Het is er heerlijk. Zowel met als zonder gezin. Soms verblijf ik er een dag alleen, om hout te kloven, een beetje rond te sjokken in het bos vuur te maken, eten, lezen, slapen. Jullie reis en jullie persoonlijkheden hebben voor een voor mij goede verandering van mijn leven gezorgd.”
- Bart

Waanzinnig!

★★★★★
Ik vind vooral de ongedwongenheid die op tijdens de expeditie een rol speelt te gek. En daarnaast bevind ik me als fotograaf tijdens de expedities natuurlijk in een enorme luxepositie: ik mag als enige een camera meenemen en de natuur en de groep vastleggen. Maar voor mij is deze ervaring toch het meest gekoppeld aan buiten slapen. In de bergen van Georgië, de bossen van Noorwegen, of de Alpen van Albanië. Alleen in je bivakzak en slaapzak onder een tarp liggen. In de open natuur, dat geeft een boel helderheid op vragen die gaan over "wie ben ik nou eigenlijk als mens". Het accepteren van wat het betekent om een levend mens te zijn. Dat krijgt een andere dimensie als ik onder de sterren slaap. Er komt een gevoel op van één zijn met de natuur. Ik kan daar waanzinnig van genieten, het slapen in zo'n bivakzak, bovenop op een berg. Het gevoel van daar liggen, alleen in de stille nacht, wakker worden als de zon opkomt, dat zijn magische momenten. Er is dan tegelijkertijd een grote mate en besef van 'alleen zijn', maar ook een veiligheid en acceptatie van alles. De momenten blijven mij echt bij.
- Dim Balsem