Vind jouw leiderschapsreis

Reserveer je plek bij een leiderschapsreis

Wil je je graag op zakelijk gebied ontwikkelingen? Bijvoorbeeld je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. Wij bieden jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van leiderschap door middel van leiderschap trainingen en cursussen in het buitenland. 

Je kunt alleen of samen met je collega afreizen naar een unieke locatie in de wereld waar je je leiderschap skills  verder kan ontwikkelen. 

Trainingen op het gebied van leiderschap, waaronder duurzaam leiderschap, inspirerend leidinggeven en coachend leidinggeven.

 

Ga je mee op leiderschapsreis waar je getraind zal worden in een groep of alleen om jouw leiderschapskwaliteiten te verbeteren. Neem gerust vrijblijvende contact met ons op. We staan 7 dagen per week voor je klaar om je vragen te beantwoorden over het boeken van een leiderschapsreis.

Bekijk het aanbod en vind je perfecte leiderschapsreis

Kies je favoriet en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Mannen expeditie Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Tijdens deze reis zal je geheel los komen van het dagelijkse leven. De expeditie is dan ook zonder telefoons, horloges en camera’s!

Vrouwen expeditie Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Samen met een groep vrouwen verblijf je in de mooie natuur van Schotland of Albanië.

Beste retraite!

★★★★★
Letterlijk alles over mijn verblijf was ongelooflijk - doe jezelf een plezier en hebben een bad, terwijl je er bent, het was een prachtige ervaring. De wandelingen rond de retraite was door prachtig landschap en de wandeling naar Bran zien het kasteel was ook een reis waard. De honden in het Retreat zijn zo vriendelijk en je gezelschap houden op uw avonturen. Acro yoga workshop was ook een hoogtepunt. Ik kan niet genoeg zeggen over hoe goed dit was. Ik zal terugkomen!
- Vanessa

Helemaal top!

★★★★★
De yoga retraite voelde als een warme, zachte deken om mij heen. De locatie, het verblijf en het eten waren helemaal top. De ademhalingsoefening in de ochtend en daarna een duik in het zwembad waren een lekkere, frisse start van de dag. De yogalessen en de meditaties in de supermooie yogaruimte waren heel fijn, net als de Reconnective healing sessie met Jonah en de massage. Bedankt lieve groep voor deze mooie dagen met elkaar.
- Karin

Magisch

★★★★★
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de onvergetelijke dagen in Begur. De locatie had iets magisch. De groep was fijn en ik ben echt tot rust gekomen.
- Yvette

Incredible

★★★★★
I spent an incredible week in Tuscany on a retreat hosted by bliss body. I was very impressed with the organizers, Vlada and Olha. From the food, to the ambiance they created, everything was designed to feel relaxed and restored. Both are very kind, knowledgeable people. I am a yoga teacher and felt that I learned a lot from Vlada both about the physical and mental practice of yoga. I would highly recommend any retreat.
- Michelle (USA)

Helemaal ontspannen

★★★★☆
"Er zijn sinds september vorig jaar weinig dagen geweest waarop ik niet aan het verblijf in Noorwegen heb gedacht. Daar kijk ik met heel veel voldoening, en ook wel met wat weemoed, aan terug. Het was zo ontspannen om daar te zijn. In de tussentijd heb ik de natuur en het primitieve bestaan wat meer deel laten uitmaken van mijn leven, en dat van m'n gezin. We hebben op 20 minuten rijden van Eindhoven een bosperceel van een hectare groot kunnen kopen. Daarop staat al zo'n twintig jaar een blokhut. Buiten een oud zonnepaneel, dat energie geeft voor een paar kleine autolampjes, is er geen elektriciteit. Water kun je zelf uit de grond pompen. Gas is er om te koken en een houtkachel om het te verwarmen. Basic voorzieningen. Alles kost tijd. Iets minder dan in Noorwegen, maar het voelt voor mij alsof ik vier versnellingen terug ga als ik er ben. Toch een soort van moving at the pace of nature. Het is er heerlijk. Zowel met als zonder gezin. Soms verblijf ik er een dag alleen, om hout te kloven, een beetje rond te sjokken in het bos vuur te maken, eten, lezen, slapen. Jullie reis en jullie persoonlijkheden hebben voor een voor mij goede verandering van mijn leven gezorgd.”
- Bart

Wauw!

★★★★★
I was so delighted to work with you. I came here because you called me right away after my email and it was like an angel calling to save me
- Sheila