Vind jouw avontuurlijke reizen

Boek een avontuurlijke reis naar een unieke reisbestemming

Vertrek alleen of samen met een groep naar de meest bijzondere plekjes die Europa, Oceanië, Azië, Afrika en Amerika te bieden hebben. Generation Wonder organiseert verschillende avontuurlijke single reizen en avontuurlijke groepsreizen.

De ervaren begeleiders spreken Nederland of Engels. Alle begeleiders kennen we ook persoonlijk, zodat wij er zeker van zijn dat wij jou een kwalitatieve reis aanbieden.

 

Avontuurlijke reizen voor singles, jongvolwassennen en groepen

 

Wens je meer informatie over de avontuurlijke reizen? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. We helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen over het boeken van de avontuurlijke reizen.

Bekijk ons aanbod aan avontuurlijke reizen

Kies je favoriete reis voor alleenstaanden en check vrijblijvend de beschikbaarheid

Mannen expeditie Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Tijdens deze reis zal je geheel los komen van het dagelijkse leven. De expeditie is dan ook zonder telefoons, horloges en camera’s!

Luxe retreat in Zambia Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Omring jezelf met de prachtige natuur van Zambia en Malawi.

Yoga & safari Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

7 dagen geniet van een prachtig land en de safari.

Vrouwen expeditie Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Samen met een groep vrouwen verblijf je in de mooie natuur van Schotland of Albanië.

Yoga center in Transsylvanië Schermafbeelding 2019-12-05 om 21.36.16

Ontsnap aan de drukte  en ga naar de retraite midden in de natuur.

Heerlijke ervaring!

★★★★☆
Voor mij was het een geweldige verrassing te vinden zoals een heerlijke plek, geweldige gastheren en een prachtige, vriendelijke energie. Yoga leraren waren geweldig, en dus was het gezonde eten we waren dagelijks geserveerd. Bovendien kregen we waardevolle informatie over voeding van de artsen die de dagelijkse lezingen, die we kunnen toepassen wanneer terug naar huis. Kortom, zeker een plek om te proberen in Roemenië als u wilt een pauze te nemen van een hectisch, stressvolle routine.
- Valerie

Helemaal ontspannen

★★★★☆
"Er zijn sinds september vorig jaar weinig dagen geweest waarop ik niet aan het verblijf in Noorwegen heb gedacht. Daar kijk ik met heel veel voldoening, en ook wel met wat weemoed, aan terug. Het was zo ontspannen om daar te zijn. In de tussentijd heb ik de natuur en het primitieve bestaan wat meer deel laten uitmaken van mijn leven, en dat van m'n gezin. We hebben op 20 minuten rijden van Eindhoven een bosperceel van een hectare groot kunnen kopen. Daarop staat al zo'n twintig jaar een blokhut. Buiten een oud zonnepaneel, dat energie geeft voor een paar kleine autolampjes, is er geen elektriciteit. Water kun je zelf uit de grond pompen. Gas is er om te koken en een houtkachel om het te verwarmen. Basic voorzieningen. Alles kost tijd. Iets minder dan in Noorwegen, maar het voelt voor mij alsof ik vier versnellingen terug ga als ik er ben. Toch een soort van moving at the pace of nature. Het is er heerlijk. Zowel met als zonder gezin. Soms verblijf ik er een dag alleen, om hout te kloven, een beetje rond te sjokken in het bos vuur te maken, eten, lezen, slapen. Jullie reis en jullie persoonlijkheden hebben voor een voor mij goede verandering van mijn leven gezorgd.”
- Bart

een paradijs

★★★★☆
Ik heb een week in Akasha met een groep van yoga studenten. De eigenaren zijn een mooie moeder en dochter team die gemaakt een plek die bevordert een gezonde manier van leven. De kamers zijn eenvoudig en het eten lekker. Vanwege de hitte, we hadden allemaal moeite met slapen dus stel ik u bezoeken in de lente of herfst. Yoga ruimte is ok maar de hot tub is goddelijk na een dag in de bergen. Veel honden dus pas als u ze graag.
- Elaine

Incredible

★★★★★
I spent an incredible week in Tuscany on a retreat hosted by bliss body. I was very impressed with the organizers, Vlada and Olha. From the food, to the ambiance they created, everything was designed to feel relaxed and restored. Both are very kind, knowledgeable people. I am a yoga teacher and felt that I learned a lot from Vlada both about the physical and mental practice of yoga. I would highly recommend any retreat.
- Michelle (USA)

Wonderful

★★★★☆
We had a wonderful long weekend retreat full of yoga, meditation, and beach. The instructor Jolie is truly insightful and a soulful healer who went out of her way to assist us. We will definitely be back. Thank you!
- Christine

Helemaal top!

★★★★★
De yoga retraite voelde als een warme, zachte deken om mij heen. De locatie, het verblijf en het eten waren helemaal top. De ademhalingsoefening in de ochtend en daarna een duik in het zwembad waren een lekkere, frisse start van de dag. De yogalessen en de meditaties in de supermooie yogaruimte waren heel fijn, net als de Reconnective healing sessie met Jonah en de massage. Bedankt lieve groep voor deze mooie dagen met elkaar.
- Karin